Tudtad? Egy profi webáruházat havi 19.900 Ft-ért bérelhetsz tőlünk, és mi testre is szabjuk Neked. Részletekért kattints.

Barkács webáruház

Domináld a piacodat egy e-kereskedők igényére szabott webáruház rendszerrel.

Főbb funkciók

Részletgazdag termék oldal.

A webáruházad legfontosabb oldala a termék oldal. Ide érkezik a legtöbb látogató és innen történnek a vásárlások is. Az általunk készített termék oldalak nagy hatékonysággal működnek és gördülékenyen terelik a látogatókat a vásárlás felé. 

integracio_eggcellent

Integrációk a gördülékenyebb vásárlószerzésért és kiszolgálásért

Okos webáruház rendszerünk kommunikál minden olyan csatornával, ami a vevőszerzést vagy a vásárlók kiszolgálását megkönnyíti. Adatot közvetít a hirdetési platformoknak, hogy olcsóbban, jobb vásárlókat szerezhess. Kommunikál a raktárkezelővel, számlázó szoftverrel, futárszolgálatokkal, hogy a vevők kiszolgálását automatizáld és meggyorsítsd. 

Mi is a Linkio?

Egy webáruház értékesítéseit és lehetőségeit sokszorosára növelheti az, ha egy vagy több nagyker termékkínálata egy integráció segítségével (LinkIO) megjelenhet a webáruházunkba. Mintegy 400 nagyker integrációjára,  termékek és a szinkron folyamatok menedzselésére kínál lehetőséget a LinkIO jelenleg is. Ezenkívűl megoldást kínál pack2go dropshipping 2.0 szállítmányozási szolgáltatása segítségével, hogy a vegyeskosár okozta nehézségeket is leküzdjék a webáruházak. Igen fejlett AI képességei pedig az optimális árazást és árrésmaximalizálást segítik elő nagymértékben.

Az Eggcellent webáruház és a Linkio nagyker integrációs felület együttesen egy szuper hatékony eszközt ad a webáruháztulajdonosok kezébe.

linkio-home

Kiemelkedő marketing funckiókészlet és eszköztár

A beépített Facebook dinamikus hirdetések és Google Shopping feed mellett számtalan más kiemelkedő marketing funkciót találsz a rendszerünkben. 

Megrendelnéd?
Töltsd ki az űrlapot és kollégáink hamarosan keresni fognak a részletekkel.