Tudtad? Egy profi webáruházat havi 19.900 Ft-ért bérelhetsz tőlünk, és mi testre is szabjuk Neked. Részletekért kattints.

Önfejlődő, intelligens webáruház rendszer

Domináld a piacodat egy e-kereskedők igényére szabott webáruház rendszerrel.

Egy bámulatos webáruház rendszer, ami teljes mértékben tesztre szabható 

1 of 1

Részletgazdag termék oldal.

A webáruházad legfontosabb oldala a termék oldal. Ide érkezik a legtöbb látogató és innen történnek a vásárlások is. Az általunk készített termék oldalak 110%-os hatékonysággal működnek és gördülékenyen terelik a látogatókat a vásárlás felé. 

3 másodperccel gyorsabb oldalbetöltés minden eszközön.

A tökéletes szerver és szoftver harmónia miatt az általunk fejlesztett webáruházak betöltési sebessége villámgyors.  Úgy érzed, hogy szinte még rá se kattintottál, de már betöltött. 

Kiemelkedő keresőoptimalizáltság.

Beépítettünk a rendszerbe egy kifinomult SEO modult.  Ennek hála a webáruház automatikusan mindent beállít, amitől a webáruházad tökéletesen keresőoptimalizált lesz. Ezen felül az átlagosnál több adatot jelenít meg a kereső lista oldalán ez miatt nagyobb eséllyel fognak a Te linkedre kattintani. 

integracio_eggcellent

Integrációk a gördülékenyebb vásárlószerzésért és kiszolgálásért

Okos webáruház rendszerünk kommunikál minden olyan csatornával, ami a vevőszerzést vagy a vásárlók kiszolgálását megkönnyíti. Adatot közvetít a hirdetési platformoknak, hogy olcsóbban, jobb vásárlókat szerezhess. Kommunikál a raktárkezelővel, számlázó szoftverrel, futárszolgálatokkal, hogy a vevők kiszolgálását automatizáld és meggyorsítsd. 

Beépített bankkártyás fizetés

A leggyakrabban használt bankkártyás fizetési megoldások már be vannak építve a webáruház rendszerünkbe. Egy modern vásárló már bankkártyával fizet. Ez a funkció nélkülözhetetlen egy professzionális webáruház rendszerből. 

Kiemelkedő marketing funckiókészlet és eszköztár

A beépített Facebook dinamikus hirdetések és Google Shopping feed mellett számtalan más kiemelkedő marketing funkciót találsz a rendszerünkben. 

Szuper hatékony és gyors adminisztrációs felület

Bármilyen eszközön, menet közben, ülve vagy állva, a rendeléseidet azonnal tudod kezelni. Látod az aktuális bevételedet és a statisztikákat is. 

Érdekel a teljes funkcionalitás?
Kattints a gombra és nézd meg mi mindent tud még a webáruház rendszerünk.