Tudtad? Egy profi webáruházat havi 19.900 Ft-ért bérelhetsz tőlünk, és mi testre is szabjuk Neked. Részletekért kattints.

Munkanélküli vagy? Unod a főnöködet és saját vállalkozásra vágysz? Megszeretnél gazdagodni és nem minimálbérből tengetni napjaidat? Ezen kérdések után az merülhet fel benned, hogy mégis mibe vágj bele? Webáruház nyitás. Jó gondolat. Olcsó, egyszerű, trendi, és nagyot lehet vele szakítani. És akkor rádöbbensz… de mit áruljak az interneten? Mivel töltsem meg a webáruházamat? Adunk neked 10 ötletet!

Természetesen mi nem mondhatjuk meg, hogy Te mit árulj. Ezt bizony neked kell kitalálni. Ellenben segíthetünk abban, hogy megmutatjuk, mik azok a legnépszerűbb, illetve jól menő dolgok, amik által mások meggazdagodtak! Éppen ezért itt vannak számodra a nichegeek által összeszedett leginkább befutott ötletek, amik segíthetnek megihletni

1.     Az egymillió dolláros oldal

Kattints rá a linkre és eljutsz az oldalra, ahol 1 pixelnyi reklámfelület 1 dollárba kerül. A képernyőbe pedig 1 millió pixel fér bele. Na már most,  természetesen vannak olyanok, akik nem 1, hanem több pixelt akarnak vásárolni, ami magyarán annyit jelent, hogy az oldal tulajdonosa, egy 30 éves srác szemérmetlenül gazdag lett, aki 19 évesen alapította az oldalt. És még sokan azt mondják, hogy képtelenség, hogy egy honlap csak a reklámbevételekből éljen meg…

2.     Santa Mail

Ez az oldal azért van, hogy Te levelet tudj rendelni a gyerekeidnek a Mikulástól, az Északi-sarkról.  2001-ben indult a holnap, már akkor 10.000 megrendelés futott be hozzá és a szám évről-évre nő.

3.     Kutyabutik

Nem nagy titok, hogy az emberek a pénztárcájukat előszeretettel nyitják, ki ha háziállatukról vagy a gyerekeikről van szó. A Doggles.com inkább a házi állatokat választotta, és napszemüveget, ékszert, hátizsákot és egyéb kütyüket készítenek a kutyusoknak.

4.     Laser Monks

El fogod dobni a hajadat, de ezt az oldal cisztercita szerzetesek működtetik és patron-utántöltést vállalnak. Azt hiszem, ők nagyon megértették a marketing Top10 aranyszabályának egyikét, hogyha piacon adsz el, ahol óriási a konkurencia, akkor nincs más lehetőséged, minthogy légy eredeti, kínálj valami tök mást, mint a konkurencia és máris van egy aranytojás tojó tyúkod. A szerzeteseknek évi 2,5 millió dolláros aranytojásokat jelent.

5.  Antenna labdák


Mire lehet igénye az autósnak? Hát nem csak hasznos holmikra. Bejön nekik az illatosító, a rózsakereszt, az egyedi rendszámtábla az ablakban, a bólogatós kutyára, visszapillantó tükörre lógatható plüss és akkor miért ne kellene nekik egy labda az autó antennájára? Naná, hogy kell nekik és ez az ötletgazdának évi 500.000 megrendelést jelent.

6.     FitDeck

Sose hitted volna, de bizony ezzel is lehet pénzt keresni! A pasika kitalálta, hogy tornagyakorlatokat tesz rá kártyákra és majd azt adja el. Bejött neki, mert évi 4,7 millió dollárt zsebel be! A kártya mindig tuti tipp, hiszen vannak kártyás receptek, lakberendezési ötletek, különböző nyelvkártyák, KRESZ vizsgakérdések, érettségi kérdések, napi étkezési tippek. A kártya könnyű, kis helyen is elfér, magaddal viheted bármikor és bárhova. Szóval a határ a csillagos ég.

7.     HIV pozitív társkereső

Az oldal alapítói úgy gondolták, hogy vannak olyan emberek, akik szívesen randiznának HIV pozitív emberrel. Talán elsőre kissé morbidnak tűnhet.  De hiszed vagy sem, nagyon is van rá igény! A társkereső már 2001 óta fut és egyre több tagot, illetve dollárt számlál. Ráadásul sok hasonló szolgáltatás van a piacon. Amit te ebből megtanulhatsz, azaz, hogy válassz ki egy célcsoportot és csak az ő részükre szolgáltass! Ezért ha a könyvesboltot választod, nyiss egyet csak macskatulajdonosoknak! Hogyha a számítástechnikai szaküzlet jön be, árulj gépeket csak ügyvédeknek! És így tovább…

8.     Dizájnos pelenkázótáskák


Az anyukák imádnak a gyerekük részére költeni, vagy ami vele kapcsolatos. Főleg, ha jól is néz ki. Hiába van tengernyi babaruha turkáló, a Brendon mégsem húzza le a rolót. Ezen az oldalon dizájnos pelenkatartó tokokat, táskákat, törülközőket lehet vásárolni. Egy 36 éves anyuka találta ki és ma már világszerte 1000 üzletben érhetőek el a termékei.

9.     PickyDomains

Domain-szolgáltató is temérdek akad a piacon. De a Picky Domains-nek sikerült ezen belül is valami újdonsággal előrukkolniuk. Semmi egyebet nem tesznek, csak kitalálnak a honlapodnak egy olyan domain nevet, ami a legjobban írja le a tevékenységedet és persze nem foglalt.  Itthon ugye még könnyű domain-nevet kitalálni, olyat, ami nem foglalt vagy még nincs, de az angol piacon már egyre nehezebb. Ezért majd ők megteszik 50 dollár fejében. Ha nem tetszik, amit találtak, visszaadják a pénzedet és ez így elég korrekt, nem igaz?

10.  Lucky Break Wishbones

Mi hoz szerencsét? A kínai bambusz, a nyúlláb, a négylevelű lóhere. Meg a pulykacsont.  Ezen az oldalon, ilyen “kívánságcsontokat” lehet rendelni, és napi harmincezer eladással büszkélkedhet. Mit érdemes ebből neked leszűrnöd? Hát azt, hogy jó csomagolással és jó sztorival akármit lehet adni. Elvégre, a lufi is csak 10 Forint egy boltban, de héliummal felfújva, szép szalaggal megkötve, már 500 Ft vagy 1000 Ft darabja a városban.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük